Miesto fotiek sme sa
rozhodli urobiť si videjko. Veľká škoda, že sa ním nedá sprostredkovať tá vôňa
a chuť. Dnes sme si pochutnali na Gyokure Chitose no Homare. Ťažko sa hľadajú
slová, keď sa dostanete po nespočetných hodinách čajovania a prelúskaní si čajov
od piky až sem, na čajový olymp. Najlepšie gyokuro vyprodukované nikde inde ako
v záhradach Marukyu Koyamaen. Pán Koyama ako prvý v Japonsku
dal zrod výnimočne pestovanému čaju - gyokuro. Chitose no Homare, 1000 rokov
slávy. Ocenený ako najlepší čaj na All-Japan Tea Competitive Exhibition.
Instead of taking pictures, we have decided to make a video.
So big pitty we cannot mediate that taste and smell. Today we have enjoyed
Gyokure Chitose no Homare. Hardly you would find some words when you get after
so long hours of taking tea and tasting them from the very beginning up to this
point, up to the tea Olymp. The best gyokuro produced in the gardens of Marukyu
Koyamaen. Mr. Koyama as the first in Japan has given birth to an exeptional produced
tea – gyokuro. Citose no Homare, 1000 years of glory. Awarded as the best tea
at All-Japan Tea Competitive Exhibition.
Dobrá práce!
OdpovedaťOdstrániťLístky vypadají opravdu perfektně zpracované. Překvapilo mě, jak byl nálev světlý po pěti minutách louhování.
A taky levé držení Kyusu se jen tak nevidí ;-. Krásná konvička.
Dakujeme :) Nas tiez prekvapila ta farba, chvilami som sa bal ci sme dakde neurobili chybu a si to vobec bude stat zato, ale, akonahle sme ho ochutnali... Neopisatelne ;)
Odstrániť