piatok, 15. februára 2013

Gyokuro Chitose no Homare



Miesto fotiek sme sa rozhodli urobiť si videjko. Veľká škoda, že sa ním nedá sprostredkovať tá vôňa a chuť. Dnes sme si pochutnali na Gyokure Chitose no Homare. Ťažko sa hľadajú slová, keď sa dostanete po nespočetných hodinách čajovania a prelúskaní si čajov od piky až sem, na čajový olymp. Najlepšie gyokuro vyprodukované nikde inde ako v záhradach Marukyu Koyamaen. Pán Koyama ako prvý v Japonsku dal zrod výnimočne pestovanému čaju - gyokuro. Chitose no Homare, 1000 rokov slávy. Ocenený ako najlepší čaj na All-Japan Tea Competitive Exhibition.


Instead of taking pictures, we have decided to make a video. So big pitty we cannot mediate that taste and smell. Today we have enjoyed Gyokure Chitose no Homare. Hardly you would find some words when you get after so long hours of taking tea and tasting them from the very beginning up to this point, up to the tea Olymp. The best gyokuro produced in the gardens of Marukyu Koyamaen. Mr. Koyama as the first in Japan has given birth to an exeptional produced tea – gyokuro. Citose no Homare, 1000 years of glory. Awarded as the best tea at All-Japan Tea Competitive Exhibition.
 



2 komentáre:

  1. Dobrá práce!
    Lístky vypadají opravdu perfektně zpracované. Překvapilo mě, jak byl nálev světlý po pěti minutách louhování.
    A taky levé držení Kyusu se jen tak nevidí ;-. Krásná konvička.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujeme :) Nas tiez prekvapila ta farba, chvilami som sa bal ci sme dakde neurobili chybu a si to vobec bude stat zato, ale, akonahle sme ho ochutnali... Neopisatelne ;)

      Odstrániť